Aktuellt

Pressmeddelande: Daniel Madhani ny generalsekreterare för Project Playground

Daniel Madhani, tidigare verksam för Unga Forskare och Viktor Rydberg Gymnasium, tillsätts som generalsekreterare för Project Playground och efterträder Sofia Hellqvist.

– Jag är otroligt stolt och glad över den här möjligheten. Det är ett hedersuppdrag. Project Playground har en central och viktig roll i de områden de verkar i. Det finns en stark själ i Project Playground och en stark vilja att förändra på riktigt. Vår resa är långt ifrån klar och jag ser fram emot att kunna hjälpa ännu fler barn och ungdomar till en bättre framtid, säger Daniel Madhani.

Daniel kommer senast från förbundet Unga Forskare där han verkat som generalsekreterare med fokus på att leda och utveckla verksamheten. Han har mångårig erfarenhet av utvecklingsarbete, bland annat från biståndsprojekt i Tanzania och Viktor Rydbergs Gymnasium. Han tillträder tjänsten som generalsekreterare för Project Playground i slutet av mars.

– Vi är mycket glada över att Daniel Madhani har valt att komma till Project Playground. Hans långa internationella erfarenhet i kombination med hans bevisade ledarskap kommer att stärka oss ytterligare. Å styrelsens vägnar vill jag även tacka Sofia Hellqvist, en av grundarna och initiativtagare till Project Playground, för ett fantastiskt arbete. Tack vare Sofias drivkraft och ledarskap har organisationen på kort tid utvecklats till den viktiga samhällsaktör vi är idag, säger Sofia Breitholtz, styrelseordförande Project Playground.

Nuvarande generalsekreterare och Project Playgrounds grundare Sofia Hellqvist är fortsatt verksam inom organisationen som aktiv hedersordförande. Project Playground välkomnar Daniel!

Pressmeddelandet finns också på Mynewsdesk.