Aktuellt

Sarah Sjöström ny ambassadör för Project Playground

Project Playgrounds nya ambassadör Sarah Sjöström tackar ja till en kaffe och berättar om sitt engagemang för organisationen och dess arbete för utsatta barn.

Sarah Sjöström, väl känd för det Svenska folket som flerfaldig OS-medaljör sommaren 2016, vill inspirera andra att ta ställning för att hjälpa utsatta barn och på så sätt skapa ett bättre samhälle. Själv gör hon det genom att stödja organisationen Project Playground, som genom sitt arbete med utsatta barn och unga, verkar för att alla barn ska ges samma förutsättningar för en trygg tillvaro och en framtid med hopp och möjligheter. Med de verktyg som Project Playground ger målgruppen blir Sarahs medverkan som ambassadör även viktig för att visa att det är möjligt att nå sina mål bara man bestämmer sig. 

"Jag tycker att det är självklart att engagera mig för denna utsatta målgrupp, säger Sarah.  Alla barn har rätt att få vara barn och vi måste alla ta ställning till vilket typ av samhälle vi vill ha. Det är nu vi kan göra skillnad. Kan jag inspirera andra att ta ställning genom att stödja Project Playgrounds viktiga arbete har jag nått ett viktigt mål."

Länk till samtal mellan Sarah Sjöström och Daniel Madhani