Aktuellt

Project Playground i Båstad för att belysa en hållbar framtid

Onsdagen den 2 augusti medverkade Project Playground vid hållbarhets- och framtidskonferensen A Sustainable Tomorrow i Båstad. 

Syftet med konferensen var att ge möjlighet för människor som vill och kan påverka att kopplas samman för att skapa hållbar förändring. Olika perspektiv på de globala målen belystes och mål nr 17, genomförande och globalt partnerskap, stod i fokus. Project Playground representerade den ideella hörnstenen i denna plattform och företräddes av HKH Prinsessan Sofia samt tf.generalsekreterare Susanna Johansen. Som talare medverkade Fredrik Reinfeldt, Anders Borg, Jakob Trollbäck, Soulaima Gourani, Frans Johansson och HKH Prinsessan Sofia. Seminariet var, med sina 300 deltagare, helt fullsatt och modererades av Catharina Rolfsdotter Jansson. Det blev en dag full av nya insikter, spännande möten och framför allt nya idéer om hur vi tillsammans kan påverka vår framtid genom gränsöverskridande samarbete. 

Dagen avslutades med en välgörenhetsmiddag på Norrvikens trädgårdar utanför Båstad till förmån för Project Playgrounds verksamhet för utsatta barn i Sydafrika och Sverige. Auktionen leddes av Peder Lamm och för underhållningen stod Carola, Jessica Folker, Blossom Tainton och Gladys del Pilar.

Stort tack till Gränslösa Möten och alla medverkande för ett viktigt och väl genomfört arrangemang!

Bilder från den 2 augusti kommer att publiceras löpande under presssektionen på Project Playgrounds hemsida.