Aktuellt

Unik satsning för STCC och Project Playground

- Organisationens huvudpartner arrangerar ett gokartrace på Solvalla

 

STCC och Project Playground genomför en unik satsning för att förankra sitt samarbete till förmån för barns rättigheter. För första gången upplåter Solvalla race arena och STCC banan för gokart under det gemensamma namnet PGCC, Playground Car Championships. Här välkomnas både företag och privatpersoner som vill stödja Project Playgrounds verksamhet för utsatta barn i Sydafrika och Sverige. Racet äger rum efter den officiella pressträffen, onsdagen den 14:e juni, och efterföljs av STCCs stora racehelg på Solvalla.

Läs mer

Nu söker vi en praktikant till Project Playgrounds verksamhet i Sydafrika. 

 

Läs mer

Wallenstam kommer att bygga om och upplåta en lokal för Project Playground i Umami Park i Sundbyberg. Lokalen kommer att bli navet för Project Playgrounds svenska verksamhet som inriktar sig på utsatta barn och unga.

Läs mer

Söndagen den 29 januari anordnade Project Playground en insamlingskväll i Kapstaden till förmån för organisationens arbete för de utsatta barn som lever i landets kåkstäder. Under kvällen berättade Project Playgrounds grundare om organisationens historia och hur dess arbete skapar bestående skillnad för individen, för familjerna och för samhället. Med på plats fanns även Carola Häggqvist som visade sitt stöd för organisationen genom att framföra några, för kvällen utvalda, musikstycken.

Läs mer