Aktuellt

Mellby Gård, med VD Johan Andersson i spetsen, har under flera år stöttat Project Playground och är nu en av våra viktigaste samarbetspartners. De var tidigt med och möjliggjorde ett andra Project Playground center i Gugulethu, som idag hjälper nästan 200 barn och ungdomar till ett bättre liv, och vi är stolta och glada att de nu fortsätter att stötta vårt arbete som Partner.

Läs mer
Ny verksamhet i Sverige 2016

Vi är glada att berätta att nästa steg för Project Playground är att starta verksamhet i Sverige med fokus på ensamkommande barn och unga. Vi har redan smygstartat med ett initiativ tillsammans med Botkyrka Konyaspor KIF och gör i början av 2016 en större satsning.

Läs mer

Project Playground fyller fem år! Det firades såklart på plats i kåkstaden Langa, där vi först slog upp dörrarna hösten 2010, med en riktig festkväll i början av november. Deltog gjorde bl.a. Project Playgrounds grundare Prinsessan Sofia och Frida Vesterberg.

Läs mer
House of Lola ny samarbetspartner

Vi är glada att presentera klädföretaget House of Lola som ny Partner till Project Playground. Samarbetet är långsiktigt och ger House of Lolas säljare och kunder möjlighet att skapa skillnad för utsatta barn och unga tillsammans med oss. Välkommen House of Lola!

Läs mer

Project Playground har beviljats 90-konto. 90-konto, eller Svensk Insamlingskontroll, är en ideell förening vars syfte är att verka för att insamlingar bland allmänheten sker under pålitliga former och utan oskäliga administrativa kostnader. 

Läs mer