Aktuellt

START YOUR ENGINES!

STCC och Project Playground ger dig nu möjlighet att delta i en fartfylld upplevelse! Ta chansen att tävla i go-kart med elitförare från STCC's racingklasser. Allt överskott går oavkortat till Project Playgrounds verksamhet.

 

Läs mer

Gränslösa Möten och Project Playground lanserar sitt samarbete genom organisationens delaktighet i Gränslösa Möten-dagen i Båstad den 4 augusti. Temat för dagen är ”A sustainable tomorrow” där både John Hope Bryant och Fredrik Reinfeldt medverkar som talare. Gränslösa Möten och Project Playground ingår nu ett långsiktigt samarbete med fokus på interaktion genom nya möten.

 

Läs mer

Scandinavian Touring Car Championship, STCC, är ny huvudpartner till Project Playground. STCC och Project Playground kommer aktivera samarbetet bl.a. genom en go-kartcup. Konceptet bygger på att under sensommaren/hösten 2016 vid tre tillfällen erbjuda samarbetspartners möjligheten att tävla mot varandra under högst professionell coachning.

Läs mer

I vårt nystartade arbete för att ensamkommande barn och unga ska få de möjligheter och den stöttning som krävs för att känna trygghet och tillhörighet i sitt nya samhälle erbjuder vi nu taekwondo som återkommande aktivitet.

Läs mer
Härligt engagemang och stor generositet präglade fredagens insamlingsgala på häftiga Auktionsverket Kulturarena i Göteborg, med både gamla och nya vänner. Totalt samlades det in strax över en miljon kronor under kvällen till förmån för Project Playground, ett hisnande resultat! 
 
Läs mer
1...23456...8