Aktuellt

Härligt engagemang och stor generositet präglade fredagens insamlingsgala på häftiga Auktionsverket Kulturarena i Göteborg, med både gamla och nya vänner. Totalt samlades det in strax över en miljon kronor under kvällen till förmån för Project Playground, ett hisnande resultat! 
 
Läs mer

Den 18 mars håller Project Playground en gala med middag och auktion på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg. Syftet med kvällen är att samla in medel till vårt arbete för barn och unga i Sydafrikas kåkstäder men även till verksamhet i Sverige för ensamkommande ungdomar.

Läs mer

Pilgrim Jewellery har sedan 2015 stöttat Project Playground genom design och försäljning av en mindre smyckeskollektion. Nu lanseras halsband med två hängen med ett hjärta och en pusselbit på i guld, silver och roséguld, som återspeglar vårt budskap och arbete.

Läs mer

Mellby Gård, med VD Johan Andersson i spetsen, har under flera år stöttat Project Playground och är nu en av våra viktigaste samarbetspartners. De var tidigt med och möjliggjorde ett andra Project Playground center i Gugulethu, som idag hjälper nästan 200 barn och ungdomar till ett bättre liv, och vi är stolta och glada att de nu fortsätter att stötta vårt arbete som Partner.

Läs mer

Project Playground är glada att välkomna Gabriella Fagundez till Project Playgrounds kontor i Stockholm med start i mars. Gabriellas huvuduppgift kommer att vara att arbeta med vårt initiativ för ensamkommande barn och ungdomar i Sverige.

Läs mer
1...34567...9