Aktuellt

Scandinavian Touring Car Championship, STCC, är ny huvudpartner till Project Playground. STCC och Project Playground kommer aktivera samarbetet bl.a. genom en go-kartcup. Konceptet bygger på att under sensommaren/hösten 2016 vid tre tillfällen erbjuda samarbetspartners möjligheten att tävla mot varandra under högst professionell coachning.

Läs mer

I vårt nystartade arbete för att ensamkommande barn och unga ska få de möjligheter och den stöttning som krävs för att känna trygghet och tillhörighet i sitt nya samhälle erbjuder vi nu taekwondo som återkommande aktivitet.

Läs mer
Härligt engagemang och stor generositet präglade fredagens insamlingsgala på häftiga Auktionsverket Kulturarena i Göteborg, med både gamla och nya vänner. Totalt samlades det in strax över en miljon kronor under kvällen till förmån för Project Playground, ett hisnande resultat! 
 
Läs mer

Den 18 mars håller Project Playground en gala med middag och auktion på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg. Syftet med kvällen är att samla in medel till vårt arbete för barn och unga i Sydafrikas kåkstäder men även till verksamhet i Sverige för ensamkommande ungdomar.

Läs mer

Pilgrim Jewellery har sedan 2015 stöttat Project Playground genom design och försäljning av en mindre smyckeskollektion. Nu lanseras halsband med två hängen med ett hjärta och en pusselbit på i guld, silver och roséguld, som återspeglar vårt budskap och arbete.

Läs mer
1...34567...9