Aktuellt

Den 18 mars håller Project Playground en gala med middag och auktion på Auktionsverket Kulturarena i Göteborg. Syftet med kvällen är att samla in medel till vårt arbete för barn och unga i Sydafrikas kåkstäder men även till verksamhet i Sverige för ensamkommande ungdomar.

Läs mer

Pilgrim Jewellery har sedan 2015 stöttat Project Playground genom design och försäljning av en mindre smyckeskollektion. Nu lanseras halsband med två hängen med ett hjärta och en pusselbit på i guld, silver och roséguld, som återspeglar vårt budskap och arbete.

Läs mer

Mellby Gård, med VD Johan Andersson i spetsen, har under flera år stöttat Project Playground och är nu en av våra viktigaste samarbetspartners. De var tidigt med och möjliggjorde ett andra Project Playground center i Gugulethu, som idag hjälper nästan 200 barn och ungdomar till ett bättre liv, och vi är stolta och glada att de nu fortsätter att stötta vårt arbete som Partner.

Läs mer

Med start 2016 är DHL Freight Sverige ny Företagsvän till Project Playground. De kommer också att stötta Project Playground med frakt och logistik - ett viktigt stöd som hjälper oss att hålla våra administrativa kostnader låga. Det finns även spännande planer på ytterligare samarbete i framtiden med fokus på Project Playgrounds verksamhet i Sverige.

Läs mer
Ny verksamhet i Sverige 2016

Vi är glada att berätta att nästa steg för Project Playground är att starta verksamhet i Sverige med fokus på ensamkommande barn och unga. Vi har redan smygstartat med ett initiativ tillsammans med Botkyrka Konyaspor KIF och gör i början av 2016 en större satsning.

Läs mer
1...34567...8