Aktuellt

Den 9 december besökte Project Playgrounds grundare och hedersordförande Prinsessan Sofia och generalsekreterare Daniel Madhani företaget TriOptima för att ta emot stöd under årliga ICAP Charity Day.

Läs mer

Project Playground fyller fem år! Det firades såklart på plats i kåkstaden Langa, där vi först slog upp dörrarna hösten 2010, med en riktig festkväll i början av november. Deltog gjorde bl.a. Project Playgrounds grundare Prinsessan Sofia och Frida Vesterberg.

Läs mer

Den 26 november anordnade konferensvåningen Nio Rum en middag med auktion till förmån för Project Playground. Det insamlade stödet går till vårt fortsatta arbete för barn och unga i Sydafrikas kåkstäder och framöver även i Sverige.

Läs mer

I veckan inleds East African Safari Rally, en av motorsportens tuffaste och mest historiska tävlingar. Med startpunkt i kenyanska Mombasa ska närmare 60 bilar ta sig an ett nio dagar långt äventyr över den afrikanska savannen – och med på startlinjen finns det svenska välgörenhetsinitiativet Race4Health, till förmån för Project Playground.

Läs mer

I oktober anordnade vi för andra gången en fartfylld kväll i racingens tecken dit vi välkomnade företag och andra gäster som vill stötta Project Playground och samtidigt utmana varandra i gokart.

Läs mer