Aktuellt

Med start 2016 är DHL Freight Sverige ny Företagsvän till Project Playground. De kommer också att stötta Project Playground med frakt och logistik - ett viktigt stöd som hjälper oss att hålla våra administrativa kostnader låga. Det finns även spännande planer på ytterligare samarbete i framtiden med fokus på Project Playgrounds verksamhet i Sverige.

Läs mer
Ny verksamhet i Sverige 2016

Vi är glada att berätta att nästa steg för Project Playground är att starta verksamhet i Sverige med fokus på ensamkommande barn och unga. Vi har redan smygstartat med ett initiativ tillsammans med Botkyrka Konyaspor KIF och gör i början av 2016 en större satsning.

Läs mer

Den 9 december besökte Project Playgrounds grundare och hedersordförande Prinsessan Sofia och generalsekreterare Daniel Madhani företaget TriOptima för att ta emot stöd under årliga ICAP Charity Day.

Läs mer

Project Playground fyller fem år! Det firades såklart på plats i kåkstaden Langa, där vi först slog upp dörrarna hösten 2010, med en riktig festkväll i början av november. Deltog gjorde bl.a. Project Playgrounds grundare Prinsessan Sofia och Frida Vesterberg.

Läs mer

Den 26 november anordnade konferensvåningen Nio Rum en middag med auktion till förmån för Project Playground. Det insamlade stödet går till vårt fortsatta arbete för barn och unga i Sydafrikas kåkstäder och framöver även i Sverige.

Läs mer
1...45678...9