Aktuellt

I veckan inleds East African Safari Rally, en av motorsportens tuffaste och mest historiska tävlingar. Med startpunkt i kenyanska Mombasa ska närmare 60 bilar ta sig an ett nio dagar långt äventyr över den afrikanska savannen – och med på startlinjen finns det svenska välgörenhetsinitiativet Race4Health, till förmån för Project Playground.

Läs mer

I oktober anordnade vi för andra gången en fartfylld kväll i racingens tecken dit vi välkomnade företag och andra gäster som vill stötta Project Playground och samtidigt utmana varandra i gokart.

Läs mer
House of Lola ny samarbetspartner

Vi är glada att presentera klädföretaget House of Lola som ny Partner till Project Playground. Samarbetet är långsiktigt och ger House of Lolas säljare och kunder möjlighet att skapa skillnad för utsatta barn och unga tillsammans med oss. Välkommen House of Lola!

Läs mer

Den 29 augusti hölls för andra året i rad en gala i Örnsköldsvik till förmån för Project Playground. Bakom kvällen stod initiativtagaren Ulla Sjöström och nästan en halv miljon kronor samlades in. Stort tack!

Läs mer

Under tio dagar i augusti var en grupp ungdomar från Great Corner i Langa i Stockholm för att utbildas av och utbyta erfarenheter med Lugna Gatan på Fryshuset. Den 19 augusti blev gruppen diplomerad av Lugna Gatan i Fryshusets entréhall – de första sydafrikanska ungdomarna som utbildats i Lugna Gatans metodik! 

Läs mer