Aktuellt

House of Lola ny samarbetspartner

Vi är glada att presentera klädföretaget House of Lola som ny Partner till Project Playground. Samarbetet är långsiktigt och ger House of Lolas säljare och kunder möjlighet att skapa skillnad för utsatta barn och unga tillsammans med oss. Välkommen House of Lola!

Läs mer

Den 29 augusti hölls för andra året i rad en gala i Örnsköldsvik till förmån för Project Playground. Bakom kvällen stod initiativtagaren Ulla Sjöström och nästan en halv miljon kronor samlades in. Stort tack!

Läs mer

Under tio dagar i augusti var en grupp ungdomar från Great Corner i Langa i Stockholm för att utbildas av och utbyta erfarenheter med Lugna Gatan på Fryshuset. Den 19 augusti blev gruppen diplomerad av Lugna Gatan i Fryshusets entréhall – de första sydafrikanska ungdomarna som utbildats i Lugna Gatans metodik! 

Läs mer

Project Playground har beviljats 90-konto. 90-konto, eller Svensk Insamlingskontroll, är en ideell förening vars syfte är att verka för att insamlingar bland allmänheten sker under pålitliga former och utan oskäliga administrativa kostnader. 

Läs mer

Den 25 april talade Project Playgrounds platschef Mapanya Sogoni på UniTED, en TEDx konferens på University of Cape Town, Sydafrika. Mapanya berättade om sitt tidigare liv som gängmedlem, ett liv fyllt av kriminalitet och våld från 12 års ålder, men också om hans långa tid i fängelse och hur han lyckades ändra sitt liv. Läs också mer om rapporten What Money Can't Buy inom vårt projekt Great Corner Lugna Gatan. 

Läs mer