Aktuellt

Att förbättra barns möjligheter i livet är något som står smyckesföretaget Pilgrim nära. För att stötta vårt arbete för barn och ungdomar i Sydafrikas kåkstäder har de därför designat en mindre kollektion vackra smycken som säljs till förmån för Project Playground. 

Läs mer

Tillsammans med Fryshuset och med stöd av bl.a. Svenska Postkodlotteriet, har vi startat projekt Great Corner Lugna Gatan – ett unikt och spännande samarbete som ska hjälpa ungdomar i kåkstaden Langa ur utanförskap och in i en positiv miljö, med möjlighet att påverka sitt eget liv och framtid. 

Läs mer

Den 20 mars anordnades Project Playground Fundraising Gala för andra gången i Göteborg. Galan hölls på Gothia Towers och hade strax över 200 gäster. Totalt samlades det in strax över 1,8 miljoner kronor som oavkortat går till vårt arbete för att förbättra barn och ungas livsmöjligheter i Sydafrikas kåkstäder.

Läs mer

Daniel Madhani, tidigare verksam för Unga Forskare och Viktor Rydberg Gymnasium, tillsätts som generalsekreterare för Project Playground och efterträder Sofia Hellqvist. Nuvarande generalsekreterare och Project Playgrounds grundare Sofia Hellqvist är fortsatt verksam inom organisationen som aktiv hedersordförande. 

Läs mer

I samarbete med Project Playground har den välkända gatukonstnären Shai Dahan skapat sin mest känslosamma utställning hittills. I Recollection skapar han konst från material som han samlat in tillsammans med barnen under sin vistelse i kåkstaden Langa i Sydafrika, där Project Playground arbetar. Recollection visas på Hotel Skeppsholmen 26 september - 31 oktober och all försäljning går oavkortat till Project Playground. 

Läs mer
1...678