Aktuellt

Project Playground har beviljats 90-konto. 90-konto, eller Svensk Insamlingskontroll, är en ideell förening vars syfte är att verka för att insamlingar bland allmänheten sker under pålitliga former och utan oskäliga administrativa kostnader. 

Läs mer

Den 25 april talade Project Playgrounds platschef Mapanya Sogoni på UniTED, en TEDx konferens på University of Cape Town, Sydafrika. Mapanya berättade om sitt tidigare liv som gängmedlem, ett liv fyllt av kriminalitet och våld från 12 års ålder, men också om hans långa tid i fängelse och hur han lyckades ändra sitt liv. Läs också mer om rapporten What Money Can't Buy inom vårt projekt Great Corner Lugna Gatan. 

Läs mer

Att förbättra barns möjligheter i livet är något som står smyckesföretaget Pilgrim nära. För att stötta vårt arbete för barn och ungdomar i Sydafrikas kåkstäder har de därför designat en mindre kollektion vackra smycken som säljs till förmån för Project Playground. 

Läs mer

Tillsammans med Fryshuset och med stöd av bl.a. Svenska Postkodlotteriet, har vi startat projekt Great Corner Lugna Gatan – ett unikt och spännande samarbete som ska hjälpa ungdomar i kåkstaden Langa ur utanförskap och in i en positiv miljö, med möjlighet att påverka sitt eget liv och framtid. 

Läs mer

Den 20 mars anordnades Project Playground Fundraising Gala för andra gången i Göteborg. Galan hölls på Gothia Towers och hade strax över 200 gäster. Totalt samlades det in strax över 1,8 miljoner kronor som oavkortat går till vårt arbete för att förbättra barn och ungas livsmöjligheter i Sydafrikas kåkstäder.

Läs mer