Ge en gåva

Stötta vårt arbete för en trygg värld där alla barn och unga växer upp med framtidstro och möjlighet att påverka sitt eget liv. Vi skapar hållbar förändring, bit för bit, barn för barn. Varje gåva gör skillnad, varje krona räknas! 100 kr räcker till exempel till att 100 barn kan äta sig mätta på Project Playground i Sydafrika. En gåva på 500 kr gör att fem barn i Sydafrika kan få ett fotbollskit med boll, skor och kläder - och 2000 kr räcker till att ge ett barn en plats i verksamheten plus näringsrika måltider under ett helt år! 

Det är enkelt att ge en gåva till Project Playground, men det är också enkelt att följa den. Vi har inga mellanhänder och bedriver egna verksamheter i Sydafrika och i Sverige. Vi vill att ditt stöd ska komma barnen tillgodo, därför är vi måna om att hålla våra administrativa avgifter så låga som möjligt, under  6% år 2016.

Följ Project Playground på Facebook och Instagram för löpande information och bilder från vårt arbete på plats.

Skänk aktieutdelning från börsnoterade bolag samt privata fåmansföretag – utan att betala skatt
Du som privatperson kan skattefritt skänka bort aktieutdelningar till ideella organisationer med allmännyttiga ändamål – som Project Playground. Genom att skänka din aktieutdelning till Project Playgruond slipper du betala utdelningsskatt på 30 % d v s din gåva ökar med mer än 40 procent. Kontakta oss så berättar vi hur du går tillväga.

 

SMS

Ge 50 kr - SMS:a playground 50 till 72672
(4,38 kr utgör transaktionsavgift)
Ge 100 kr - SMS:a playground 100 till 72672 
(7,76 kr utgör transaktionsavgift)
Ge 200 kr - SMS:a playground 200 till 72672 
(12,26 kr utgör transaktionsavgift)

Du kan också bli månadsgivare via SMS här.

 

SWISH

Ingen gåva är för liten! 

Swisha en valfri summa till nummer 1239004730

    

BANKÖVERFÖRING

Ge en valfri gåva via banköverföring: 
Bankgiro: 900-4730
Plusgiro: 900473-0

Du kan också bli månadsgivare via autogiro här.

Vill du ge en gåva från utlandet?
Använd nedan uppgifter:
IBAN: SE26 1200 0000 0129 9019 1674
BIC/SWIFT: DABASESX 

 

 

KORT

Klicka här för att ge en valfri gåva med kort.

 

 

 

HÖGTIDSGÅVA

Ge bort en gåva i present!

Du kan göra en personlig hälsning och välja om du vill ladda ner gåvobeviset själv, få det hemskickat till dig eller direkt till personen som gåvobeviset avser.

Klicka här för att gå vidare.

MINNESGÅVA

Välj att hedra någon med en minnesgåva.

Du kan göra en personlig hälsning och välja att ladda ner minnesgåvan själv, få det hemskickat till dig eller till annan valfri adress.

Klicka här för att gå vidare.

Starta en insamling

Du kanske inte har möjlighet att bidra med pengar för att stötta Project Playground, men vill ge av din tid och kreativitet? Då tycker vi att du ska starta en egen insamling på nätet! Det är lätt, gratis och du bestämmer själv hur din insamling ska gå till. Du kanske vill utmana dig själv eller någon annan i en tävling? Du kanske fyller år snart och hellre önskar dig ett bidrag till Project Playground än presenter? Eller är du helt enkelt nyfiken på hur mycket du kan samla in bland dina nära och kära under en begränsad tidsperiod?

Du kan enkelt göra din insamling personlig med egna texter, bilder och filmklipp. När du är nöjd är det dags att dela och sprida den bland vänner, familj och på sociala medier – be om deras hjälp att samla in pengar för att nå ditt insamlingsmål!

 

 

 

Tack! Ditt stöd kan vara livsavgörande för våra deltagare. Tillsammans förändrar vi världen  bit för bit, barn för barn.