Stöd oss som företag

Project Playground drivs helt utan statliga bidrag, och därför är stöd från företag extra viktiga för oss! Alla bidrag, stora som små, är betydelsefulla. Att som företag stötta Project Playground är att investera i er omvärld och dessutom i det egna företaget. Företag som tar ett socialt ansvar stärker det egna varumärket, ökar förtroendet och bidrar till stolta medarbetare. En investering som enkelt kan räknas hem. Ni som givare är en viktig del av PPG-familjen och vi vill att ni ska känna er trygga i ert engagemang.

Som en del i PPG-familjen kan ni:
- Känna er trygga i att endast 5% av våra insamlade medel går till insamling och administration.
- Vara säkra på att ert stöd ger resultat. Project Playground bedriver egen verksamhet i Sydafrika och Sverige och har därmed full kontroll över verksamhetens alla led.
- Känna er stolta över att arbetet som görs förändrar liv. Vi arbetar individuellt med varje barn för att skapa hållbar förändring för individen och för samhället.
- Få möjlighet att besöka verksamheten och de fantastiska ledare som jobbar för barnens väl.

Exempel på hur ert stöd används i vår verksamhet i Sydafrika:

  • 10 000 kr: fotbollskit med boll, skor och kläder för 100 barn
  • 50 000 kr: leksaker, sagoböcker, ritmaterial och andra hjälpmedel för 200 barn under ett år
  • 100 000 kr: ger 50 barn en plats i verksamheten under ett helt år 

Det finns många sätt ni som företag kan samarbeta med Project Playground! Läs mer nedan om några av våra samarbetsformer.

Företagsvän

Som Project Playgrounds Företagsvän stöttar ni med en valfri fast summa upp till 200 000 kr per år. För att höra mer om hur ditt företag kan bli företagsvän till Project Playground, kontakta oss på info@project-playground.org. 

Partnerskap

För ett partnerskap med Project Playground är ni villiga att engagera er långsiktigt på en högre nivå. Det innebär ett årligt stöd om minst 300 000 kr under minst tre år för ett Partnerskap respektive 1 000 000 kr för ett Huvudpartnerskap. Vi skräddarsyr gärna en komminikationsplan så att det blir ett bra och givande samarbete som ger bästa effekt både för ert företag och för Project Playground. Möjligheterna är oändliga och vi träffas gärna för att prata mer, kontakta Susanna Johansen på susanna.johansen@project-playground.org.

Vi strävar alltid efter att hålla våra administrativa avgifter så låga som möjligt, endast 5% år 2016. Därför är vi glada över de företag som vill bidra till detta genom att erbjuda sina tjänster på Pro Bono-basis.  Kontakta oss på info@project-playground.org för mer information.
Tyvärr kan vi inte ta emot produktdonationer till Sydafrika, läs mer under Frågor och svarHär finns våra allmänna villkor inklusive våra etiska riktlinjer.